Velkommen til Namsenfjord Treningstriatlon 16. august

Velkommen til sesongens 2. utgave av Namsenfjord Treningstriatlon søndag 16. august 2020.Nedenfor finner du informasjon, program og påmelding.
Dette er et treningsarrangement hvor terskel for deltakelse er ment å være lav.Start/mål og skifteområde blir på Øra, ved PlussCamp Namsos (v/ Namsos Lufthavn). Flott og skjermet område for både store og små.Vi satser på å kjøre 3 distanser ila dagen. Først en egen barnetriatlon (5-12 år), deretter supersprint og sprint (se løypebeskrivelse for detaljer). Også mulighet å delta på duatlon (sykkel/løp).Hver enkelt stiller på eget ansvar og tar egen tid. Tid noteres valgfritt til sekretariatet for de som ønsker å stå på resultatlisten (primært totaltid – om ønskelig med etappetider)

Påmelding må sendes til namsenfjordtriatlon@gmail.com innen fredag 14. august kl 20:00. Vi trenger navn, alder, evnt klubb/lag. Påmeldingsavgift kr. 100,- (for supersprint og sprint – barnetriatlon gratis) betales med Vipps til 93002085. Påmeldingsavgift dekker utgifter til startnummer og enkel servering i skifteområdet/målområdet. Det er plass til ca 20 deltakere på hver distanse (sprint/normal/duatlon) og førstemann til mølla gjelder.Ifht Covid-19 og smittevern vil de til enhver tid gjeldende retningslinjer fra helsemyndigheter og forbund være gjeldende. Dette vil det informeres om fortløpende og under racebrief.

Program:

11:00 – 12:00 Registrering og utlevering av startnummer.

11:00 – 12:00 Åpent skifteområde (skifte svøm/sykkel og sykkel/løp)

12:00 Barnetriatlon

12:30 Obligatorisk RaceBrief (supersprint og sprint – både triatlon og duatlon!)

13:00 Start supersprint

13:30 Start sprintDuatlon (sykkel/løp – supersprint og sprint – start når siste svømmer er ute på sykkel).


Løypebeskrivelser:

Barnetriatlon – 50 meter vassing/svøm (valgfritt), 1000 meter sykkel og 400 meter løp.

Supersprint – 375 meter svøm, 10 km sykkel og 2,4 km løp.

Sprint distanse – 750 meter svøm, 20 km sykkel og 4,8 km løp.

Duatlon – sykkel/løp supersprint og sprint (samme traseer som triatlon)


Løypebeskrivelser og kart ligger under på dette arrangementet. Svømming og skifteområde ligger på et skjermet område. Barnetriatlon vil avholdes på et avgrenset område utenfor trafikkert vei.
Utstyr: For supersprint og sprint kreves det våtdrakt på svømmeetappe, ellers ingen spesielle krav til utstyr. Sykkel etter eget ønske, med funksjonelle bremser og hjelm.
Ansvar: Alle stiller på eget ansvar, dette gjelder både egen sikkerhet, egen tidtaking og ansvar for eget utstyr (vi vil ha en vakt i skiftesonen under løpet).Reglement og sikkerhet gjennomgås i obligatorisk race-brief før start.Barn som skal delta i barnetriatlonet må ha en voksen som ledsager. Namsenfjord Triatlon kan evnt stille med ledsagere ved behov.
Velkommen til treningstriatlon 16. august i Namsos??‍♂️?‍♂️??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *