Namsenfjord Triatlonklubb og Covid-19

Som følge av situasjonen vi er i vedrørende Covid-19 og smittereduksjon er alle organiserte treninger og aktiviteter i regi av Namsenfjord Triatlonklubb innstilt i første omgang inntil 14. april.

Skal vi tro prognosene og utviklingen pr. dato er det naturlig å tenke at den situasjonen vi er i nå vil vedvare en tid etter påske og utover våren også. Vi vil holde dere oppdatert i forhold til planlagte aktiviteter og konkurranser utover våren og sommeren når nye retningslinjer foreligger fra helsemyndigheter og kommunen.

Vi ønsker alle våre flotte medlemmer og deltakere lykke til i denne utfordrende tiden og ber alle sammen ta vare på hverandre – på avstand:-) Og følg til enhver tid de retningslinjer som gjelder fra våre helsemyndigheter.

Vi kommer sterkere tilbake på «andre siden» og ser frem til å komme igang med felles aktiviteter og konkurranser:-) An Ironman can bend, but never brake!!!»

Med hilsen styret i Namsenfjord Triatlonklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *