Klubbtøy Trimtex 2020

Da det er flere som har etterspurt klubbtøy så lufter vi interessen for ny bestilling snarlig. Vi velger å bruke Trimtex denne gangen, da vi her har både design og de mest populære artiklene som de fleste etterspør akkurat nå.

Det kreves et minimum av 5 plagg pr artikkel for å få klær med vårt design, samt klubbrabatt på 10%. Det er derfor viktig at vi får en oversikt over hva de enkelte ønsker å bestille slik at vi vet at vi dekker kravene for leveranse. Send derfor en mail med navn, artikler og ønsket størrelse (se størrelsesguide) til namsenfjordtriatlon@gmail.com innen 7. juni.

PS! Run T-shirt er også tilgjengelig for bestilling:-)

Vi vil vurdere å fortsette å se på lokal leverandør ifht klubbtøy ila høsten/vinteren som kommer.

Med hilsen styret i Namsenfjord Triatlonklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *