Takk til PlusCamp Namsos og Intersport Namsos

Alle oss i Namsenfjord Triatlonklubb ønsker å rette en takk til PlusCamp Namsos som drives av MN Vekst AS og Intersport Namsos på Amfisenteret for deres interesse for vår aktivitet og interesse for triatlonsporten i Namdalen!

PlusCamp Namsos har latt oss i klubben bruke deler av deres området på Øra til både treninger og konkurranser de siste par sesongene. Etter å ha sjekket ut flere lokaliteter for triatlonsport i Namsosområdet har vi virkelig funnet den ultimate arenaen på Øra ved campingen.

Her har vi skjermet svømming med 750 meter t/r i Øra-bassenget og et perfekt skifteområdet til sykkel og løp. Denne arenaen er som skapt for triatlonaktiviteter! Med flott utgangspunkt for både svømming, flotte sykkeltraseer og vakker løping på veier og stier rundt Øra:-) Vi håper å få muligheten til å benytte oss av dette området/arenaen i årene som kommer!

Vi vil også rette en stor takk til Intersport Namsos v/ Lene Flaat på Amfisenteret for at vi i Namsenfjord Triatlonklubb får 20% rabatt på våre kjøp hos de og at de viser stor interesse for klubben og aktivitetene våre:-) Handle lokalt er viktigere enn noensinne!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *